Alla inlägg den 5 augusti 2012

Av Mia - 5 augusti 2012 19:56
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Mia - 5 augusti 2012 13:43

Japp, om 12 dagar blire enkelresa hem till det kära fosterlandet igen. Dock med ett eventuellt stopp hos Linn för kräftskiva :D

Åh vad jag saknar min Linn!   

Men mycket ska hända innan dess...  Nästa helg blire en tur till Östergötland och träffa lite folk =) Ska bli alla tiders. Är ju lika långt att köra dit som hem. Kan ju bli nått besök till Cloetta med... ^^ Och fick lönen i fredags för juni så hoppas på några kronor i alla fall.


Igår var vi på bio i Oslo, Colusseums stora salong med världens största sorrundljud och över 900 sittplatser. Storhetskomplex? Men häftigt vare. Och Jesper var snäll och körde så det slank ner lite öl med. Vi såg den nya Batmanfilmen på SC:s bekostnad. Snällt av dem att bjuda på bio när vi kommer hit och ser till att de får cash :P En mycket trevlig kväll med andra ord!


Jaha och idag har jag äntligen kommit på hur man ringer till Sverige... va visst en # sån liten sak man skulle slå in... Inte lätt att vara korkad.

Saaben fungerar kalas! Sjukt nöjd med den! Goare bil kunde vi inte skaffat oss! Trots att det är en Saab!


Näe har la inte så mycket mer att skriva, ska komma ihåg att komma iväg tidigt te jobbet imörrn. Scanian ska tankas och lastas innan avfärd! Hoppas på en lugn dag men det vete faen...

Ovido - Quiz & Flashcards