Alla inlägg den 15 juni 2013

Av Mia - 15 juni 2013 11:35

Nej jag har inte glömt bloggen alls ^^ Jag lovar er!


Fick dock en kommentar om att den var dåligt uppdaterad... Oki... då får vi lösa det!


Vad händer?


Arbetar som en dåre... Var hemma halv sex imorse... Haha suttit och dunkat norsk reggae hela natten i det hemskaste fordon som offentligt kallats lastbil. Volvo FL... Behöver inte säga mer än att NZU är ful som stryk och min blivande kollega... På måndag morgon ska vi köra ut Post alldeles själva. Sen på kvällen blire att köra DOJJEN och det är ju iaf en vetig Scania. :)


Norsk Reggae ja... nu tror ni väl att jag tappat det helt... Det tror jag iaf!  Men men man har aldrig tråkigare än vad man gör sig!  Hahaha kommer nog länk på Fejsboken!

Kan säga att det finns en låt som är värre.... " DET VAR EN HÄSTTRANSPORT SOM HADE VÄLT I ETT DIKE" !!!!!!!!!!!!! Assorglig men ändå garvar man ihjäl sig av den...


Annars har man ju tid till att sova, hela två timmar har det blivit detta dygnet... haha sjuk humor just nu!


Memphis bor numera hos en dam på Gotland och har en flickvän som heter Smilla. Han verkar trivas stort ute på landet vilket känns bra även om det var ett tufft beslut.

Men jag stod inte ut med mitt dåliga samvete över att lämna honom ensam medans man jobbar så länge. lixom är borta nästan 14 timmar / dygnet.

Så detta var den bästa lösningen...


Kommer snart att flytta jag med... Vart är inte riktigt bestämt ännu... så vi får se vad som sker... men har till augusti på mig så luuuuuuuuuuuuuuuuugna puckar!


Ehm jaha annars rullar det på! Haha fy fan, man börjar bli glad nu igen!

Och det vet jag absolut vems förtjänst det är!

Tack Hjärtat!

Ovido - Quiz & Flashcards