Alla inlägg den 4 juli 2012

Av Mia - 4 juli 2012 22:41

Onsdag idag!

Allså jag vet inte vad det är men idag hare vart Stress Stress Stress...

Först på morronen ner till Sentrum och hitta skattekontor, man måste ju ha norskt personnummer nu om man inte vill betala 50% i skatt. I vilket fall går det ganska smidigt.. Fick vänta 25 minuter bara =) Sen tillbaka till boendet och byta om och sen te jobbet. Bilen var fixad i alla fall så går te verkstan och frågar vart den är... Får ett vagt svar efter en hel del förklaringar vilken bil jag behöver och vad felet var på den. Aja får reda på att bilen står bakom verkstan och frågar efter nycklarna. De ska sitta i... Traskar ut och givetvis står bilen längst bort och nycklarna sitter inte i... Bara att knata tillbaka och höra om de har en bilnyckel te 94:an... Samma historia igen, får berätta vad som var felet på den och så vidare... Aja till slut så går det att starta upp den i alla fall... Ingen Diesel kvar.

Mitt världs kända minne är ju bra men kort i alla fall... så funderar på hur fan man tankar... eller rättare sagt vad faen var pinkoden till tankkortet?! Aja frågar bästa och närmsta snubbe och sen fyller i tanken...

Kör till den andra terminalen och givetvis finns inga tomburar... SUCK! Aja en snäll truckförare hämtade 8 st till mig i alla fall... Sen äre dax att rulla vidare...

Och sen fattar jag inte vad som sker... men låg nästan 20 minuter efter idag...ILLA! Men ska se om jag kommer iväg tidigare imörrn...Kan ju hoppas de finns nåra tomburar då, har bara 6 på bilen nu... Lunch är inte ens att tänka på.. och ändå kör man som en galning... Men man har ju inga fasta rutiner på det hela ännu... =)


Annars äre kul att köra själv=) Dunkar hårdrock som faen i Scanian ^^ Och givetvis lite Rockabilly. Fick ju en skitbra Sabaton skiva och en med lite blandat på så gött det =)

Men uschaaaaen vilken dag. Håll tummarna att jag kommer på en lösning tills imörrn...

Ovido - Quiz & Flashcards